תבשיל ברוקולי גביני
תבשיל ברוקולי גביני הוא מנה עיקרית שמגישה 7. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, רצועות בייקון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל ברוקולי גביני, תבשיל ברוקולי גביני, ו תבשיל ברוקולי צ'דר גביני.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הברוקולי, הגבינה, תערובת המלית, הבצל, הביצה, אגוז המוסקט והפלפל. מערבבים בהדרגה חלב ומרק.
העברה ל-2 קילוואט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 50-55 דקות או עד שמד חום קורא 160 ניתנים לזיהוי.