תבשיל בשר חזיר יבשתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, שום, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אורז קונטיננטלי, 'קונטיננטל ב. ל. ט קראנץ., ו קישואים יבשתיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום שמן וחמאה ב 4 1/2-ל 5 ליטר תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים שום ופטריות בתערובת שמן 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים בשר חזיר. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חזיר הוא השחמה קלות.