. אם יש לכם תפוחי אדמה, בשר טחון, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עם בצל ושום עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים שומן עודף.
3
מערבבים קרם של מרק פטריות, מרק ירקות, קוקטייל מיץ ירקות, שרי, ורוטב ווסטרשייר יחד בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל מיץ ירקות
מרק פטריות מוקרם
רוטב ווסטרשייר
מרק ירקות
שרי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
מוסיפים תערובת בקר; מערבבים בתפוחי אדמה, תירס, אפונה, גזר, חתיכות פטריות, פתיתי סלרי, מלח, פלפל שחור, מיורן, ותימין. הגדר תנור נמוך, לכסות, ומבשלים עד ירקות רכים ורוטב התעבה, כ 8 שעות. אם העדיף, להגדיר את התנור על גבוה ומבשלים 4 שעות.