תבשיל בשר יווני מתבשל לאט
נזיד בקר יווני מתבשל לאט יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 523 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוחים, רסק עגבניות, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), ביבים איטיים ביוונית ביבים נושכים, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק בשר בקר, קמח וקינמון. יש לשטוף בצל קפוא במים קרים כדי להפריד; לנקז.
מניחים בשר ובצל ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מערבבים מים, רסק עגבניות, יין, חומץ ודבש.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות או עד בשר רך.