תבשיל בשר מרוקאי עם קוסקוס
תבשיל בשר מרוקאי עם קוסקוס דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות, קאיין, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל טלה מרוקאי עם קוסקוס, טג'ין בקר עם קוסקוס (מרוקאי), ו תבשיל מרוקאי מבושל איטי עם פירות ואגוזים קוסקוס Pilaf # CampbellSauces (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל בשמן עד צליעה, 4-5 דקות.
מוסיפים כמון, כוסברה, קאיין וכורכום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם; מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
זרוק כל שומן מוצק מבשר ורוטב. לגרד רוטב מבשר למחבת.
חותכים בשר לקוביות 3/4 אינץ ' ולהוסיף למחבת. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד הבשר חם, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה. מערבבים בקוסקוס, לכסות פאן, ולהסיר מהחום; לתת לעמוד עד מרק נספג וקוסקוס הוא רך לנשוך, על 5 דקות.
יוצקים קוסקוס לתוך קערה רחבה. תבשיל כפית מעל קוסקוס ומפזרים נענע.