תבשיל בשר צבי מבושל איטי
נזיד בשר צבי מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח ופלפל, אורגנו, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל בשר צבי מבושל איטי, תבשיל בשר צבי מבושל איטי, ו בישול איטי צ'ילי בשר צבי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלרי, בצל, שום ופטרוזיליה בתחתית של סיר איטי.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מחממים היטב את הצבי בשתי קבוצות, ומוסיפים לבישול האיטי.
מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, אורגנו ובזיליקום.
יוצקים את רוטב העגבניות, יין אדום, ומים. מבשלים נמוך במשך 7 עד 10 שעות.