תבשיל בתנור II
תבשיל בתנור ii הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה, אפונה, תערובת מרק בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בתנור הידוע גם כתבשיל נע, תבשיל בתנור צלחת אחת, ו תבשיל קציצה בתנור.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את הקמח בשקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים את הבשר, לאטום את התיק ולנער היטב את המעיל.
מורחים את השמן בתחתית מחבת קלייה 10x15 אינץ', ולאחר מכן מסדרים את הבשר בשכבה אחת במחבת.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולהוסיף את העגבניות, גזר, תפוחי אדמה, אפונה, מים, תערובת מרק בצל, מלח ופלפל שחור טחון. מערבבים עם כף עץ, מכסים וחוזרים לתנור.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) עבור 1 1/2 עד 2 שעות, או כדי רוך הרצוי.