תבשיל גבינה ותפוחי אדמה
תבשיל גבינה ותפוחי אדמה נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. זה הר ד ' אובר יש 487 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, אבקת שום, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל תפוחי אדמה גבינה, תבשיל גבינת תפוחי אדמה, ו 3 תבשיל תפוחי אדמה גבינה.
הוראות
בקערה שלבו תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, חלב ואבקת שום; מערבבים היטב. כף חצי לתוך 1-קוט משומן. תבנית אפייה.
שכבה עם מחצית מהבצל והגבינה. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהגבינה נמסה.