קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל הברוקולי של פגי

תבשיל הברוקולי של פגי
תבשיל הברוקולי של פגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 730 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו הפוטפורי של דודה פגי, פאי פריטו של פגי היל, ו שעועית לבנה ורוזמרין לטבול על ידי פגי K (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את הברוקולי הקפוא לסיר גדול ומכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה והברוקולי כבר לא קפוא, לנקז במסננת להגדיר בכיור.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בזמן ההמתנה ברוקולי לבוא לרתיחה, להכות את גבינת שמנת וביצים בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את המרק המרוכז, רוטב ראנץ', שמנת חמוצה, מיונז, בצל וקמח; מערבבים היטב. מערבבים בברוקולי סחוט יחד עם גבינת צ ' דר עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
רוטב ראנץרוטב ראנץ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. לזרוק את תערובת המילוי היבש עם חמאה מומסת, ולהתפשט באופן שווה על החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.