תבשיל הברוקולי של פגי
תבשיל הברוקולי של פגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 730 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. אם יש לך ברוקולי, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו הפוטפורי של דודה פגי, פאי פריטו של פגי היל, ו שעועית לבנה ורוזמרין לטבול על ידי פגי K (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מניחים את הברוקולי הקפוא לסיר גדול ומכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. כאשר המים מגיעים לרתיחה והברוקולי כבר לא קפוא, לנקז במסננת להגדיר בכיור.
בזמן ההמתנה ברוקולי לבוא לרתיחה, להכות את גבינת שמנת וביצים בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את המרק המרוכז, רוטב ראנץ', שמנת חמוצה, מיונז, בצל וקמח; מערבבים היטב. מערבבים בברוקולי סחוט יחד עם גבינת צ ' דר עד מעורב באופן שווה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. לזרוק את תערובת המילוי היבש עם חמאה מומסת, ולהתפשט באופן שווה על החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.