תבשיל הטאקו של מנדה
תבשיל הטאקו של מנדה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 805 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-111 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שעועית צ'ילי, שבבי תירס בטעם נאצ' ו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: תבשיל טאקו, קדרת טאקו עניבת פרפר, ו תבשיל טאקו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מתפורר ושחמה, על 10 דקות; לנקז שומן.
מערבבים מים ותיבול טאקו מערבבים לתוך בשר טחון, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. תערובת בשר טחון מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 3 עד 4 דקות.
לחמם שעועית צ ' ילי בסיר על אש נמוכה עד רותח.
מורחים שכבות של צ 'יפס טורטייה, תערובת בשר טחון, שעועית צ' ילי, בהתאמה לתוך צלחת תבשיל; לחזור על שכבות עד שנגמר לך צ ' יפס, בשר בקר, שעועית. תבשיל מעולה עם גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה מבעבעת ועצות של שבבי טורטייה חשופים הם חום זהוב, על 15 דקות.