תבשיל הליבוט עם זיתים ולימון
תבשיל הליבוט עם זיתים ולימון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, מיץ לימון, נתחי הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו תבשיל עוף עם זיתים ולימון, תבשיל עוף עם לימון, זיתים ותאנים, ו תבשיל עוף פריך עם לימון, ארטישוק, צלפים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, צלפים, וגרידת לימון ומערבבים רק עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים יין ומבשלים, עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים מרק ותפוחי אדמה וחוזרים לרתיחה. חום נמוך מעט כדי לשמור על מבשלים, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
בינתיים, מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל.
מוסיפים ארטישוקים וחתיכות הליבוט לסיר ומערבבים. מכסים ומבשלים עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג והליבוט אטום במרכז, 8 עד 10 דקות. מערבבים פטרוזיליה, מיץ לימון לפי הטעם, וזיתים. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מגישים חם, עם פלחי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.