תבשיל חומוס מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, עגבניות משומר, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל חומוס מרוקאי, תבשיל חומוס מרוקאי, ו עוף מרוקאי ונזיד עדשים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הכמון, כוסברה, פלפל קאיין, garam masala, אבקת קארי, ומלח לתוך בצל ושום; לבשל יחד עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
בצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות