קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל חזה עוף ופטריות

תבשיל חזה עוף ופטריות
צריך ללא גלוטן ותוספת צמחונית? תבשיל חזה עוף ופטריות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 180 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל חזה עוף ופטריות, תבשיל חזה עוף, ו וידליה / תבשיל חזה עוף בצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים תמצית פטריות בשווי מתכון אחד דרך מסננת דקה לתבנית של 4 עד 5 ליטר; מחק את הג ' ינג ' ר. שים פטריות בתבשיל סגלגל רדוד בגודל 10 עד 11 אינץ ' (בערך 2 1/2 מרובע.).
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
2
חותכים כל חזה עוף לשניים אופקית לשתי חתיכות דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
3
מוסיפים פטריות עוף, 1/2 כוס בצל ירוק, צלפים, שרי, רוטב סויה וג ' ינג ' ר; מערבבים ומורחים רמה. מכסים את הקדרה בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
רוטב סויהרוטב סויה
עוף שלםעוף שלם
צלפיםצלפים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרי.שרי.
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים עוף בתנור 375 עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), בערך 15 דקות; שמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בעוד עוף אופים, מוסיפים תפוחי אדמה וטרגון למרק פטריות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה; מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מספיק כדי לרסק בקלות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
טרגוןטרגון
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
6
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
יוצקים נוזלים בחזרה למחבת ומכניסים תפוחי אדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
לחשוף עוף ולנקז מיצים לתוך מחבת. מרתיחים נוזלים על אש גבוהה עד להפחתה לכ - 3/4 כוס, 4 עד 5 דקות. בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס עם 1 כף מים ומערבבים לנוזל רותח; מערבבים עד לרתיחה שוב, ומסירים מהאש. הפעל תנור לצלות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
9
בינתיים, עם מועך תפוחי אדמה או מיקסר, מועכים תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה, ומוסיפים מספיק חלב למרקם הרצוי. דחפו עוף ופטריות לכיוון מרכז הקדרה כדי להשאיר רווח בגודל 1 אינץ ' סביב הקצה. כף תפוחי אדמה (או צינור דרך שקית מאפה עם קצה רגיל או כוכב גדול) לחלל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
שקית מאפהשקית מאפה
בלנדרבלנדר
10
יוצקים רוטב על תערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
11
מפזרים תפוחי אדמה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
12
צולים כ -4 סנטימטרים מהאש עד שהגבינה משחימה קלות מאוד, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
13
מפזרים 1/4 כוס בצל ירוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
14
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל