תבשיל טונה
תבשיל טונה דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אפונה פטיט, שמן canolan, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות. להפחית חום בינוני.
מפזרים קמח על תערובת בצל, ערבוב עד מעורבב; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה; מערבבים בגבינת צ ' דר, מלח ופלפל. לבשל 1 דקה או רק עד גבינה נמסה. מערבבים אפונה וטונה.
מוסיפים פסטה, משליכים למעיל.
יוצקים תערובת פסטה לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם פאנקו וגבינת פרמזן.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מבעבע וזהב.