תבשיל טלה וברוקולי
תבשיל טלה וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שיני שום, ברוקולי, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה.
הוראות
לטאטא סוכר, 3/4 כוס מלח, ו 10 כוס מים בקערה גדולה עד מלח sugardissolve.
הוסף כבש, כיסוי, וצינה לפחות 12 שעות ועד 2 ימים.
שמן חום בסיר כבד גדול מעל בינוני heat.
מוסיפים בצל, שום, rosemarysprig, תימין sprig, עלה דפנה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל זהוב ורך, 10-15 דקות.
הסר סיר מחום ולהוסיף יין, ערבוב וגרוטאות את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.להחזיר את הסיר לחום ומבשלים עד הכןמופחת בחצי, כ -3 דקות.
הסר כתף כבש מן המלח; להוסיף topot, יחד עם מרק. מביאים לרתיחה. Reduceheat; מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית ושומן לקישוט מדי פעם, עד כבש הוא מזלג מכרז, 5-6 שעות.
להעביר כבש למגש ו removebones.
חותכים או לגרוס בשר לתוך bite-sizepieces. במידת הצורך, להרתיח נוזל בישול potuntil מופחת 6 כוסות, 15-30 דקות.רוטב העונה עם מלח, במידת הצורך. חוזר clamb לסיר. קדימה: כבש יכול להיותמוכן 3 ימים קדימה.
תן מגניב מעט, ואז להירגע עד קר. לכסות ולשמור מקורר.להשליך שומן לחמם לפני ההגשה.
מניחים ביצים בסיר קטן ומוסיפים מים כריכה על ידי 1". מביאים לרתיחה ולהסיר מחום. לכסות ולתת לשבת במשך 3 דקות.
להעביר ביצים לקערה של מי קרח ולהרגיע לחלוטין. פיל.
מערבבים ביצים, שום, 3 כפות lemonjuice, ו 1/2 כפיות מלח בבלנדר. עם themotor פועל, בהדרגה להוסיף שמן, blendinguntil צורות רוטב שמנת. העונה garlicemulsion עם מלח ועוד מיץ לימון, אםנעדר.
מבשלים ברוקולי בסיר גדול של רקבמים מלוחים עד פריך במכרז, about4 דקות.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
מחלקים תבשיל בין קערות ו garnishwith ברוקולי, פטרוזיליה, טרגון, ו garlicemulsion.