תבשיל ירקות צלוי עם קוסקוס מרוקאי
תבשיל ירקות צלוי עם קוסקוס מרוקאי הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 416 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, גזר, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. נסו תבשיל טלה מרוקאי עם קוסקוס, קוסקוס שבע ירקות מרוקאי, ו קוסקוס ירקות בסגנון מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מעבירים את הירקות לחתוך להכין תבנית אפייה טפטוף עם שמן זית 1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. צולים את הירקות במשך 20 דקות או עד רך וזהוב חום.
בסיר גדול, לשלב מרק, עגבניות, כמון, ותימין. הגדר מחבת על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מערבבים בכל אבל 2 כוסות של הירקות הקלויים (להזמין 1 כוס של הירקות הקלויים לחצילים Caponata ו 1 כוס עבור קארי העוף). להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות.
מבשלים קוסקוס לפי הוראות האריזה, מוסיפים משמשים וקינמון לפני הוספת מים רותחים.
הסר תבשיל ירקות מחום ומערבבים בכוסברה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
כפית מבושל קוסקוס לתוך קערות ארוחת ערב רדודות העליון עם תבשיל ירקות.