תבשיל ירקות שעורה
תבשיל ירקות שעורה עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 121 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 9 . מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם דלעת חמאה, בטטה, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל ירקות קיץ עם שעורה, תבשיל בקר, ירקות ושעורה, ו תבשיל ירקות עדשים שעורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי מטגנים בצל ושום בשמן.
מוסיפים את הגזר, הדלעת, הבטטה והפלפל האדום.
מטגנים 5 דקות יותר. מערבבים פנימה את המרק, השעורה, הטימין והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהשעורה רכה.
מוסיפים את העגבנייה; מחממים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דאמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.