תבשיל כבש ואספרגוס
תבשיל כבש ואספרגוס נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בצל, רסק עגבניות, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית נסו תבשיל טלה, תבשיל טלה, ו תבשיל טלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הכבש, המלח, הפלפל והכורכום; מבשלים ומערבבים עד שה כבר לא ורוד מבחוץ, כ -3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, מים ושום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 25 דקות.
לאחר הטלה רך, מערבבים באספרגוס, וממשיכים לבשל עד האספרגוס רך, כ 3 דקות.