תבשיל כבש עם דלעת סקווש
תבשיל טלה עם דלעת סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 224 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך קורנית, קוביות חמאה דלעת, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל כבש ודל דלעת, תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש, ו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים 1/2 את קוביות הטלה בשמן חם עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
להעביר בשר משחימים עם כפית מחוררת לצלחת, שמירה על טפטופים בסיר.
מוסיפים 1 כף הנותרים לתנור ההולנדי. מבשלים ומערבבים השני 1/2 קוביות כבש עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
להעביר כבש לצלחת. להפחית את החום בינוני נמוך.
מבשלים ומערבבים בצל, גזר ושום בתנור הולנדי עד שהתרכך מעט, 3 עד 5 דקות. מערבבים קוביות כבש וכל מיצים מצטברים, עגבניות, מניית בשר, טימין ורוזמרין לתוך תערובת בצל ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחימים של מזון מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מכסים את התנור ההולנדי במכסה חסין לתנור.
מבשלים תבשיל בתנור ההולנדי המכוסה בתנור שחומם מראש עד שה רך, 2 עד 3 שעות. מערבבים קוביות דלעת דלעת לתבשיל, לשחזר את התנור ההולנדי, ולחזור לתנור שחומם מראש עד הדלעת, 20 עד 25 דקות.