תבשיל כבש עם לימון ותימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש עם לימון ותימין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 339 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, כתף כבש, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לימון קלוי וקורנית רגל כבש, כבש בסגנון יווני עם לימון ותימין, ו יום שני מינימלי: צלעות כבש טימין לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כבש יבש עם מגבות נייר. לזרוק קוביות כבש עם קמח בקערה בגודל בינוני. לנער את עודף קמח ולהניח בצד על מתלה חוט.
יוצקים שמן לתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים כבש. לבשל כבש עד השחמה בכל צד, על שמונה דקות בסך הכל.
מוסיפים שאלוט, כרישה, שום, ותימין לתנור הולנדי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה הם השחמה קלות, כארבע דקות.
יוצקים במלאי, יין לבן, מיץ לימון וקליפות לימון. גרוטאות כל חתיכות השחמה את החלק התחתון של תנור הולנדי עם כף עץ. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל, ומחזירים כבש לתנור ההולנדי.
הפעל חום גבוה ומביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, חלקית לכסות. לבשל, ערבוב כל חמש דקות בערך, עד כבש הוא מאוד רך, 45 דקות עד שעה.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.