קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל נקניק

תבשיל נקניק
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל ביצים ונקניק, ו תבשיל ביצת נקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה מרובעת בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
4
בתבנית אפייה מוכנה, מערבבים יחד את תפוחי האדמה גרוסים וחמאה. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת אפייה עם התערובת. בקערה, מערבבים את הנקניק, גבינת צ 'דר, בצל, גבינת קוטג' וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.