תבשיל נקניק ואורז לבבי
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, אורז לערבב, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל אורז לבבי, נקניק לבבי ומחבת אורז, ו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הנקניק במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד הנקניק הוא השחמה היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הפטריות, הסלרי, הפלפל, הבצל, הקורנית, המרג ' ורם וחבילת התיבול מתערובת האורז למחבת ומבשלים עד שהירקות רכים.
מערבבים את תערובת הנקניקיות, מרק, מרק, תערובת אורז וגבינת כוס 1/2 בתבנית אפייה רדודה 13x9x2 אינץ'. כסה את תבנית האפייה.
אופים ב 375 מעלות F במשך 1 שעה או עד האורז הוא מכרז. מערבבים את תערובת האורז לפני ההגשה.