תבשיל נקניק וביצה עם עגבניות מיובשות ומוצרלה
תבשיל נקניק וביצה עם עגבניות מיובשות ומוצרלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, ביצים, עגבניות מיובשות מלאות בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, ו פסטה עוף מוצרלה עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. נקניק Sauté במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני עד חום מבושל דרך, פירוק עם גב של מזלג לחתיכות קטנות, על 10 דקות.
להוסיף שאלוט ושום ו sauté 3 דקות.
מוסיפים עגבניות מיובשות ו 2 כפות פטרוזיליה; מערבבים 1 דקה.
מורחים תערובת נקניק בצלחת מוכנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
להקציף ביצים, חלמונים ביצה, חצי וחצי, קצפת, 1 1/2 כוסות גבינה, ומלח בקערה גדולה להתמזג היטב.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת נקניק בצלחת.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה ו 2 כפות פטרוזיליה מעל.
אופים עד העליון של תבשיל הוא חום זהוב וסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.