תבשיל נקניק חם
תבשיל נקניק חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 48 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, אורז רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר.
הוראות
מבשלים את הנקניק במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
יוצקים כל שומן. מערבבים את הפלפל, בצל, סלרי,אורז, מרקים ו -1 פחית מים במחבת.
לרסס תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול. כפית את תערובת הנקניק לתוך התבשיל.
אופים ב 400 מעלות F. מכוסה במשך 45 דקות.
הסר כיסוי, מערבבים ומבשלים 15 דקות יותר.