קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל נקניק, שעועית ופסטה

תבשיל נקניק, שעועית ופסטה
תבשיל נקניק, שעועית ופסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 380 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שעועית, קישורי נקניק, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב בישול איטי, שעועית ונזיד פסטה, תבשיל שעועית נקניק, ו תבשיל נקניק ושעועית אדומה.

הוראות

1
מורחים את הבצל על החלק התחתון של תנור איטי 5 1/2-ל 6 ליטר ומעלה עם גזר, שום, שעועית לבנה, צרור טימין וקישורי נקניק.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
שעועית לבנהשעועית לבנה
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
מורחיםמורחים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות עם מרק 3 כוסות מים ויוצקים על הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
עגבנייהעגבנייה
מרקמרק
מיםמים
3
מוסיפים את קליפת הפרמזן אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
בקרבקר
4
מבשלים על גבוה במשך 4 עד 5 שעות או על נמוך במשך 7 עד 8 שעות; שעועית יהיה רך ולהתחיל להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
5
לחשוף את התנור האיטי, להסיר ולהשליך את צרור טימין וקליפת פרמזן ולהעביר את קישורי נקניק ללוח חיתוך. מערבבים את הפסטה לתוך התבשיל וממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהפסטה מבושלת, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
טימיןטימין
בקרבקר
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בישול איטיבישול איטי
6
כבה את החימום.
7
חותכים את הנקניקיות לחתיכות בגודל ביס ומערבבים לתוך התבשיל יחד עם הפטרוזיליה והחומץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
נקניקנקניק
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
תבשילתבשיל
8
מגישים עם פרמזן מגורר בצד עבור זילוף על גבי לחם פריך עבור לספוג את המרק.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
פרמזןפרמזן
מרקמרק