קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד

תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד
תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר חג המולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת חרדל, נקניק חזיר טחון, גבינת צ'דר קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר של חג המולד, תבשיל ארוחת בוקר של חג המולד, וארוחת בוקר של בוקר חג המולד.

הוראות

1
קראמבל נקניק למחבת בינונית. מבשלים מעל חום בינוני עד חום שווה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד אבקת חרדל, מלח, ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הנקניק, קוביות הלחם והגבינה ומערבבים את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'. מכסים, ומקררים במקרר במשך 8 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כיסוי, ואופים 45 עד 60 דקות. לחשוף, ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים במשך 30 דקות נוספות, או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה