תבשיל עגבניות-ירקות מרובד
תבשיל עגבניות-ירקות בשכבות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 152 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, קישואים, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל ירקות תפוחי אדמה וקיץ, תבשיל דלעת ועגבניות מרובד, ו חציל מרובד, קישואים ותבשיל עגבניות.
הוראות
במחבת של 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית - גבוהה, מערבבים לעתים קרובות בצל ו -1 כף שמן זית עד שהבצל מתחיל להשחים, 12 עד 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים שוטפים עגבניות, ליבה, חותכים לשניים וסוחטים זרעים. פורסים דק עגבניות לרוחב.
שלב בזיליקום, טימין ושום.
מערבבים 1/2 מעשבי התיבול עם קישואים.
מורחים בצל מבושל בתבשיל רדוד של 2 עד 3 ליטר. מחלקים קישואים באופן שווה על בצל.
שכבת פרוסות עגבניות מעל קישואים פרוסים.
מפזרים באופן שווה עם תערובת העשבים שנותרה וקלילות במלח ופלפל.
מזלפים ירקות עם שמן זית שנותר.
אופים בתנור 400 עד שהעגבניות משחימות ופרוסות הקישואים רכות בעת פירסינג, 35 עד 40 דקות (30 עד 35 דקות בתנור הסעה).
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.