תבשיל עוף עם כופתאות קלאסיות
תבשיל עוף עם כופתאות קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עוף, קיצור, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף קלאסי וכופתאות, עוף קלאסי וכופתאות, ו תבשיל עוף וכופתאות.
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר גדול, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי, גזר ובצל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים עוף, פלפל ומרק 6 כוסות.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 15 דקות.
בינתיים, מניחים קמח בקערה בינונית.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד תערובת דומה פירורים גסים. מוסיפים פטרוזיליה.
מוסיפים 1/2 מרק כוס; מערבבים רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
זרוק את הבצק על כף גדוש על עוף או ירקות בתבשיל רותח. כיסוי; לבשל מעל בינוני-נמוך חום 10 עד 15 דקות או עד כופתאות הם המשרד.