תבשיל פטריות ואספרגוס
תבשיל פטריות ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך קרם של מרק פטריות, פטריות, ערמוני מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל פטריות אספרגוס, אספרגוס-פטריות פרימוורה, ו קיש פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
סדר חניתות אספרגוס בתבנית האפייה.
מערבבים מרק פטריות, ביצים, פטריות, ערמונים מים, פימנטוס בקערה; לשפוך על האספרגוס.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. תבשיל העליון עם בצל מטוגן צרפתי ולהמשיך לאפות עד הבצלים מתחילים להחשיך, על 10 דקות יותר.