תבשיל פירות ים איטלקי
תבשיל פירות ים איטלקי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.44 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 433 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו צדפות ים, יין מרסלה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*, ו בס ים ופירות ים איטלקי סיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים תנור הולנדי גדול בתרסיס בישול; מוסיפים שמן.
מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהם חמים.
מוסיפים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים; מטגנים 10 דקות או עד שהבצל רך. מערבבים פנימה רוטב ספגטי, מרק ויין; מביאים לרתיחה. מערבבים צדפות ודגים.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אורז.
כפית תערובת פירות ים לתבנית אפייה בגודל 13 - איקס 9 - איקס 2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 במשך 30 דקות. מערבבים תערובת פירות ים, ומפזרים גבינה.
אופים, לא מכוסים, 10 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.