תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל, שום, כרישה ושומר עד שהתרכך מעט, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות