תבשיל פירות ים טרי
תבשיל פירות ים טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1430 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פטרוזיליה, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 80% וזה נהדר. נסו תבשיל פירות ים טרי, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק כל שבור פגז או פתוח (מת) צדפות.
מניחים צדפות שנותרו במיכל גדול. מכסים במים וחומץ; לתת לעמוד 30 דקות; לנקז. לשפשף צדפות במים קרים.
מבשלים בצל, מרק, יין, רסק עגבניות, אורגנו, זרעי שומר, זעפרן, פלפל אדום ועגבניות בתנור ההולנדי על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
מערבבים צדפות ודגים. לכסות ולבשל 5 דקות. מערבבים באורז. מכסים ומבשלים כ 3 דקות, הסרת צדפות כפי שהם פותחים, עד שכל הצדפות נפתחות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. להחזיר צדפות לתבשיל.
מערבבים פטרוזיליה וקליפת לימון; מפזרים על תבשיל.