תבשיל פסטה וגבינה של Copia
תבשיל פני פסטאן וגבינה של Copia עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. . אם יש לכם בייקון, פטרוזיליה, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פסטה פנה אפוי, נקניק אפוי פפרוני פנה תבשיל פסטה, ו פסטה פנה עם ברוקולי וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ושומרים את שאריות הבייקון בקערה קטנה. פורסים את הבייקון לקערה, ומערבבים את פירורי לחם הפנקו, חמאה ופטרוזיליה קצוצה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את טפטוף בייקון וקמח. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה, ואז להקציף את הקרם הכבד ואת הקורנית. המשך לבשל ומערבבים עד מופחת על ידי 1/
מוסיף גבינת מונטריי ג 'ק וגבינת צ' דר, ערבוב עד גבינות נמסו. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בפסטה פנה.
מעבירים את תערובת הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפירורי לחם השחימו והרוטב מבעבע, כ -25 דקות.