קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל פרנץ ' טוסט נוטלה®

תבשיל פרנץ ' טוסט נוטלה®
תבשיל פרנץ ' טוסט נוטלה® עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך נוטלה, ביצים, לחם דגנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: רולאפים של פרנץ ' טוסט נוטלה, לחם מטוגן ממולא בנוטלה, ו לחם מטוגן ממולא בנוטלה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). ריסוס צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3L) קלות עם ספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בתבנית אפייה מוכנה, שכבה 6 פרוסות לחם. למעלה עם חצי פרוסות אגס אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שכבת הלחם הנותרת העליונה עם הפרי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
בקערה גדולה, להקציף ביצים, חלב, סירופ מייפל, וניל וקינמון ושופכים על לחם ופירות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תן לעמוד במשך 10 דקות או יותר.
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד זהב המשרד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חמים עם מנה של נוטלה®.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד