תבשיל צ'יזבורגר עם חצי סהר
תבשיל צ'יזבורגר חצי סהר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 280 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם בצל, קטשופ, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו תבשיל בצורת חצי סהר, תבשיל בצורת חצי סהר, ו תבשיל רטטוי עם חצי סהר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375 מעלות F. ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים חמוצים, מים, קטשופ, חרדל ופלפל.
תערובת בשר כפית לתוך 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
לבצק לפרוש; לחץ לתוך מלבן 12x8 אינץ'.
חותכים ל 6 ריבועים; מניחים על גבי גבינה.
מברשת עם ביצה; מפזרים זרעי שומשום.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב עמוק.