תבשיל צלעות קוריאני עם מיצים יבשים וערמונים יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 1883 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לך על ידי Food52. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עצמות-בבשר צלעות קצרות, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף.
הוראות
1
עבור האורז: לשטוף אורז שלוש פעמים. להכין אורז בסיר אורז. או, לשלב אורז ומים בסיר. מביאים לרתיחה. תנמיך את החום ותכסה. מבשלים כ -18 דקות. תוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורז
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בואו לשבת במשך כחמש דקות. אורז עם מזלג.עבור ערמונים: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לעשות חתך בכל ערמון על ידי חיתוך פני הקליפה ופירסינג העור הפנימי. ערמונים צלויים על מחבת במשך 15-20 דקות. לקלף, לחתוך לרבעים ולהניח בצד.עבור התבשיל: מכסים צלעות קצרות עם מים קרים בסיר. מביאים לרתיחה ואז משליכים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים רוטב סויה, מירין, סוכר, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את התערובת על צלעות קצרות בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הוסף מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על הכיריים העליונים. תנמיך את החום לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר במכסה, ומשאירים מקום לאדים להימלט.תבשיל מבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר רך ונופל מהעצם. דלג על כל שמן שעולה למעלה. בינתיים, לחתוך את הגזר, צנון דייקון ותפוחי אדמה.במהלך 30 הדקות האחרונות של בישול, מוסיפים את הגזר, צנון ותפוחי אדמה לנזיד. במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף ערמונים, jujubes מגולען ופטריות.מצקת את התבשיל בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
ערמונים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
Jujubes
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן
תבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מפזרים מלח ים על הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
7
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.