קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים

תבשיל צלעות קוריאני קצר עם מיצים יבשים וערמונים
תבשיל צלעות קוריאני עם מיצים יבשים וערמונים יכול להיות רק ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 1883 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לך על ידי Food52. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עצמות-בבשר צלעות קצרות, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: תבשיל צלעות בקר קוריאני (Galbi Jjim), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף.

הוראות

1
עבור האורז: לשטוף אורז שלוש פעמים. להכין אורז בסיר אורז. או, לשלב אורז ומים בסיר. מביאים לרתיחה. תנמיך את החום ותכסה. מבשלים כ -18 דקות. תוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בואו לשבת במשך כחמש דקות. אורז עם מזלג.עבור ערמונים: מחממים תנור ל 350 מעלות F. לעשות חתך בכל ערמון על ידי חיתוך פני הקליפה ופירסינג העור הפנימי. ערמונים צלויים על מחבת במשך 15-20 דקות. לקלף, לחתוך לרבעים ולהניח בצד.עבור התבשיל: מכסים צלעות קצרות עם מים קרים בסיר. מביאים לרתיחה ואז משליכים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ערמוניםערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מערבבים רוטב סויה, מירין, סוכר, שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את התערובת על צלעות קצרות בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הוסף מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על הכיריים העליונים. תנמיך את החום לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר במכסה, ומשאירים מקום לאדים להימלט.תבשיל מבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר רך ונופל מהעצם. דלג על כל שמן שעולה למעלה. בינתיים, לחתוך את הגזר, צנון דייקון ותפוחי אדמה.במהלך 30 הדקות האחרונות של בישול, מוסיפים את הגזר, צנון ותפוחי אדמה לנזיד. במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף ערמונים, jujubes מגולען ופטריות.מצקת את התבשיל בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
ערמוניםערמונים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
JujubesJujubes
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תבשילתבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מפזרים מלח ים על הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
7
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

1קילוגרםצלעות בקר, עצם-בצלעות בקר, עצם-ב2גזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקערמוניםערמונים1קטןצנון דייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץצנון דייקון, חתוך לחתיכות 1 אינץ9ציפורןשום, קלופים וטחוןשום, קלופים וטחון12 אינץ חתיכת ג'ינג'ר, קלופים טחון2 אינץ חתיכת ג'ינג'ר, קלופים טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיובשים, מגולעניםמיובשים, מגולענים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2תפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים לפי הטעםמלח ים לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה, פרוסות; נזרקים גבעוליםפטריות שיטאקה, פרוסות; נזרקים גבעולים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז קצר גרגראורז קצר גרגר1486 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמים קרים כדי לכסות צלעותמים קרים כדי לכסות צלעות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.