תבשיל קייג'ון
אם יש לכם שיני שום, סלרי, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו קטשופ קייג'ון, תבשיל בשר קייג'ון, ו תבשיל כרובית קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
נקניק מעושן מוקפץ במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטגנים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומערבבים באורז; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים שרימפס; לבשל 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אטלנטיס אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.