קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

תבשיל קייג'ון

תבשיל קייג'ון
אם יש לכם שיני שום, סלרי, תיבול קריאולי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו קטשופ קייג'ון, תבשיל בשר קייג'ון, ו תבשיל כרובית קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
נקניק מעושן מוקפץ במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטגנים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה, ומערבבים באורז; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים שרימפס; לבשל 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)