תבשיל רביולי
תבשיל רביולי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם רביולי גבינה® buitoni ארבע, גבינת buitoni ® גבינת פרמזן טרי, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו תבשיל רביולי, תבשיל רביולי, ו תבשיל רביולי נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן בקערה בינונית.
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף נקניק; לבשל, ערבוב לשבור לחתיכות, עד השחמה.
מעבירים נקניק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מוסיפים דלעת, יין ומרק למחבת; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מבעבע. מערבבים ברוטב ונקניק; לחמם דרך.
מרכיבי שכבה כדלקמן בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ungreased: 1/2 פסטה, רוטב 1/2 ותערובת גבינה 1/2. חזור על שכבות. מכסים בנייר כסף.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.