קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל רוטיני וסלמי

תבשיל רוטיני וסלמי
תבשיל רוטיני וסלמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פסטה רוטיני, תיבול, רוטב פסטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו תבשיל רוטיני, תבשיל עוף רוטיני, ו עוף גבינה ותבשיל רוטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים רוטיני בסיר, ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים ומערבבים עם רוטב הפסטה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
5
גורפים מחצית מהפסטה והרוטב לכלי קדירה גדול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
שכבה עם 1/2 הסלמי, ו -3 / 4 מהגבינה הגרוסה. מכסים בתערובת הפסטה שנותרה, שכבה עם יתרת הסלמי והגבינה הגרוסה, ומעליהם פרוסות פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
פרובולוןפרובולון
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מפזרים תיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
8
מכסים בנייר אלומיניום, ואופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי