תבשיל שיבולת שועל ונקניק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל שיבולת שועל ונקניקייה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פלפל, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל נקניקיות ודגנים., גריסים ותבשיל נקניק, ו תבשיל נקניק, פלפל ודגנים. (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מערבבים חלב ומים בסיר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בחבית; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 7 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים תערובת שיבולת שועל, נקניק, גבינה, פטרוזיליה, מלח, שום ופלפלים בקערה גדולה; להפריש.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת שיבולת שועל; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. תערובת כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד להגדיר משחימים קלות.
מניחים מחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פלפל, ומטגנים 4 דקות או עד למכרז; מגישים חמים עם גריסים.