תבשיל שעועית ירוקה איטלקית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו תבשיל שעועית ירוקה איטלקית. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 1 שעה ו 50 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו בשר תבשיל בשר, שעועית, עגבניות משומרות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מתכונים דומים: תבשיל ירקות שעועית לבנה איטלקית עם נקניק, סלט שעועית ירוקה איטלקית, ו סלט שעועית ירוקה איטלקית.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בשר בכף 1 חמאה עד להשחמה; מסננים ומניחים בשר בצד. באותו סיר הקפיצו את הסלרי, הבצל והשום עם יתרת החמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, 3/4 כוס מים, מלח, אורגנו, פלפל ובשר שמור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מערבבים פנימה שעועית ופטרוזיליה. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים כ-30 דקות יותר או עד שהבשר והשעועית רכים.
שלב עמילן תירס ומים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה לתבשיל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין