המתכון גבינה שוויצרית תבשיל שעועית ירוקה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 305 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה גבינה כחולה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו גבינת עיזים ותבשיל פסטה מנגולד שוויצרי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים א ספינת קיטור להכניס לסיר ולמלא במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים שעועית ירוקה, מכסים ומאדים עד שהם רכים מעט, כ -5 דקות.
מערבבים 2 כפות חמאה, קמח, בצל, סוכר ומלח יחד בסיר על אש בינונית; מערבבים בהדרגה שמנת חמוצה. מבשלים ומערבבים את התערובת עד שהיא חמה, מסמיכה וחלקה, כ -10 דקות.