תבשיל שעועית פינטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל שעועית פינטו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שעועית פינטו, רוטב עגבניות, צ'יפס טורטיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. נסו תבשיל שעועית פינטו, צ'ילה ירוקה ותבשיל מקסיקני בשכבות שעועית פינטו, ו צ'ילי שעועית פינטו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מועכים שבבי טורטיה ומפזרים ל -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את השעועית, התירס, העגבניות, רוטב העגבניות ותיבול הטאקו.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 18-25 דקות או עד לחימום.
מגישים עם חסה, שמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.