תבשיל תפוחי אדמה אפויים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תבשיל תפוחי אדמה אפויים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 366 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמנת, בצל, רוטב גבינה מעובד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים, ו פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים, מגניבים, וחותכים לקוביות.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה של 8 ליטר.
מערבבים תפוחי אדמה ובייקון בקערה גדולה.
מערבבים גבינת צ ' דר, רוטב גבינה, שמנת חמוצה, מיונז, בצל, עירית, מלח ופלפל בקערה. מערבבים תערובת גבינה לתפוחי אדמה; מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב שחומם מראש במשך 50 דקות; להסיר לסכל ולהמשיך לאפות עד גבינה הוא תוסס קלות השחמה, על 10 דקות.