תוצרת בית סוכר חום קינמון Pop-טארטים
גשו לסופר וקנו חלבונים, פירורי לחם, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגות פופ קינמון, חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ו עוגות תפוחים כפריות עם ציפוי סוכר חום.
הוראות
הפוך את הבצק טארט: עם האצבעות שלך, לחתוך חמאה לתוך קמח, יחד עם מלח, עד מופחת גושים בגודל אפונה.
מוסיפים סירופ תירס בבת אחת ומערבבים עם מזלג עד שהוא יוצר כדור. אבק את הידיים עם קצת קמח, לגרוף את הבצק, ללוש קלות עד חלקה.שטחו את הבצק לצורה מרובעת, עטפו אותו בפלסטיק וצנחו לפחות 30 דקות.
שים את פירורי הלחם בקערה, ואז טפטוף עם חמאה מומסת. לזרוק עם מזלג למעיל.
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים ומועכים יחד עם מזלג לעשות משחה.
מחממים התנור ל 350° F ויש להם קלף מרופד מחבת גיליון מוכן.
מגלגלים את הבצק קצת ביישן של 1/4 " עבה. זה חשוב. כל Pop-Tart יהיה בסופו של דבר 4 "שכבות" (מאפה + מילוי + בצק + זיגוג), אז לשים לב קרוב לעובי של כל אחד. אם לא, אתה עלול בסופו של דבר עם מאסיבי עבה Pop-טארטים. לחץ כאן כדי לראות תמונות צעד אחר צעד של תהליך חיתוך / הרכבה.קחו את גוש הבצק הצונן והניחו אותו על משטח מאובק באבקת סוכר מנופה.
מגלגלים את הבצק באופן שווה הן שמאלה וימינה והן למעלה ולמטה, אבל לא לגלגל באלכסון! זה ישמור על הצורה הריבועית ולמזער מחדש מתגלגל. הרם והעבר את הבצק מעת לעת כדי לוודא שהוא לא תקוע, לאבק מתחת לפי הצורך. (אם אתה מגלה תיקון תקוע, להחליק מרית מתכת אופסט בין הבצק לבין הדלפק כדי לשחרר. משוך לאחור את הבצק ואבק את התיקון עם אבקת סוכר.) לאחר שהבצק הגיע לעובי של 1/4 "וצורה ריבועית כוללת, השתמש בסרגל כדי לחתוך אותו לסדרה של רצועות רחבות 3 1/8".
חותכים כל רצועה במרווחי 4 אינץ'. לאסוף את כל שאריות שנותרו, רול, וחותכים כמו כן עד שיש לך 24 חתיכות כולם ביחד.על מחצית החלקים, מניחים על כף מילוי מוכן. השתמש באצבעות שלך כדי לפזר את המילוי לצורה מלבנית, משאיר מרווח 1/4 " בכל רחבי הקצוות.
לאטום ולאפות את העוגות: לכסות כל טארט מלא עם חתיכת בצק פשוטה. השתמש באצבעות או בעקב של סכין ספסל כדי להחליק את הבצק על המילוי וללחוץ בעדינות את כל כיסי האוויר.השתמש בידית של סכין ספסל, הידית של כף עץ, או בצד של היד שלך כדי לאטום בעדינות את הבצק לאורך כל ארבעת הצדדים של כל טארט. אין להשתמש במזלג כדי לשבור את הקצוות; האם אי פעם ראית Pop Tart לפני? לא crimping.ברגע שיש לך בצורה חלקה אטם את הקצוות של Pop-טארט, בזהירות לדקור את פני השטח עם מזלג.השתמש בסכין ספסל או מרית כדי להעביר את Pop-טארטים על גיליון נייר מצופה קלף.
אופים במשך כ 20 דקות, עד בקושי מתחיל לקחת על קצת צבע. אתה לא רוצה אותם "חום זהוב" בכל האמצעים, Pop-טארטים אמיתיים נראים אנמיים מובהקים (ולמעשה אחד בתמונה בחלק העליון הוא overdone מעט).מדי פעם, Pop-טארט או שניים יתפשטו במידה מסוימת באופן לא סדיר במהלך האפייה. בעוד הם עדיין חמים מהתנור, אתה יכול לקצץ את הקצוות די בקלות עם מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. מגניב ביסודיות.
הפוך את הציפוי ולסיים את עוגות: להשתמש במגבת נקייה או מברשת מאפה יבש כדי לאבק את העוגות מקורר, הסרת כל פירורים תועים.
מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן בקערה ומערבבים עד ליצירת הדבק חלקה. שים קצת הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה קטן, רגיל. צינור דייר של הדובדבן סביב ההיקף של כל טארט, משאיר על שולי 1/4".דק את הדובדבן שנותר, כף מים בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות pourable.
יוצקים כף של זיגוג על כל טארט ולהשתמש בקצה של מרית מתכת או כף כדי לעזור לו להגיע לכל הפינות. פופ-טארטס יש רק כתם דק של הדובדבן על גבי, אז הקפד לא להגזים.
מעבירים את הטארטים לתבנית אפייה ומאחסנים אותם במקום קריר ויבש שבו הם יהיו ללא הפרעה (בתוך מיקרוגל ריק עובד בצורה מושלמת).
תן לפופ-טארטס להתייבש, להיחשף, בן לילה. זה יהיה לשפר באופן משמעותי את המרקם שלהם.לאחסן במיכל אטום, כשבועיים בטמפרטורת החדר. הפופ-טארטס, למעשה, ישתפרו עם הגיל.