קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תוצרת בית סוכר חום קינמון Pop-טארטים

תוצרת בית סוכר חום קינמון Pop-טארטים
גשו לסופר וקנו חלבונים, פירורי לחם, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגות פופ קינמון, חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ו עוגות תפוחים כפריות עם ציפוי סוכר חום.

הוראות

1
הפוך את הבצק טארט: עם האצבעות שלך, לחתוך חמאה לתוך קמח, יחד עם מלח, עד מופחת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
2
מוסיפים סירופ תירס בבת אחת ומערבבים עם מזלג עד שהוא יוצר כדור. אבק את הידיים עם קצת קמח, לגרוף את הבצק, ללוש קלות עד חלקה.שטחו את הבצק לצורה מרובעת, עטפו אותו בפלסטיק וצנחו לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
1
שים את פירורי הלחם בקערה, ואז טפטוף עם חמאה מומסת. לזרוק עם מזלג למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים ומועכים יחד עם מזלג לעשות משחה.
3
מחממים התנור ל 350° F ויש להם קלף מרופד מחבת גיליון מוכן.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מגלגלים את הבצק קצת ביישן של 1/4 " עבה. זה חשוב. כל Pop-Tart יהיה בסופו של דבר 4 "שכבות" (מאפה + מילוי + בצק + זיגוג), אז לשים לב קרוב לעובי של כל אחד. אם לא, אתה עלול בסופו של דבר עם מאסיבי עבה Pop-טארטים. לחץ כאן כדי לראות תמונות צעד אחר צעד של תהליך חיתוך / הרכבה.קחו את גוש הבצק הצונן והניחו אותו על משטח מאובק באבקת סוכר מנופה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
מגלגלים את הבצק באופן שווה הן שמאלה וימינה והן למעלה ולמטה, אבל לא לגלגל באלכסון! זה ישמור על הצורה הריבועית ולמזער מחדש מתגלגל. הרם והעבר את הבצק מעת לעת כדי לוודא שהוא לא תקוע, לאבק מתחת לפי הצורך. (אם אתה מגלה תיקון תקוע, להחליק מרית מתכת אופסט בין הבצק לבין הדלפק כדי לשחרר. משוך לאחור את הבצק ואבק את התיקון עם אבקת סוכר.) לאחר שהבצק הגיע לעובי של 1/4 "וצורה ריבועית כוללת, השתמש בסרגל כדי לחתוך אותו לסדרה של רצועות רחבות 3 1/8".
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
חותכים כל רצועה במרווחי 4 אינץ'. לאסוף את כל שאריות שנותרו, רול, וחותכים כמו כן עד שיש לך 24 חתיכות כולם ביחד.על מחצית החלקים, מניחים על כף מילוי מוכן. השתמש באצבעות שלך כדי לפזר את המילוי לצורה מלבנית, משאיר מרווח 1/4 " בכל רחבי הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
7
לאטום ולאפות את העוגות: לכסות כל טארט מלא עם חתיכת בצק פשוטה. השתמש באצבעות או בעקב של סכין ספסל כדי להחליק את הבצק על המילוי וללחוץ בעדינות את כל כיסי האוויר.השתמש בידית של סכין ספסל, הידית של כף עץ, או בצד של היד שלך כדי לאטום בעדינות את הבצק לאורך כל ארבעת הצדדים של כל טארט. אין להשתמש במזלג כדי לשבור את הקצוות; האם אי פעם ראית Pop Tart לפני? לא crimping.ברגע שיש לך בצורה חלקה אטם את הקצוות של Pop-טארט, בזהירות לדקור את פני השטח עם מזלג.השתמש בסכין ספסל או מרית כדי להעביר את Pop-טארטים על גיליון נייר מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מגרד בצקמגרד בצק
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים במשך כ 20 דקות, עד בקושי מתחיל לקחת על קצת צבע. אתה לא רוצה אותם "חום זהוב" בכל האמצעים, Pop-טארטים אמיתיים נראים אנמיים מובהקים (ולמעשה אחד בתמונה בחלק העליון הוא overdone מעט).מדי פעם, Pop-טארט או שניים יתפשטו במידה מסוימת באופן לא סדיר במהלך האפייה. בעוד הם עדיין חמים מהתנור, אתה יכול לקצץ את הקצוות די בקלות עם מגרד ספסל, סכין או חותך פיצה. מגניב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
9
הפוך את הציפוי ולסיים את עוגות: להשתמש במגבת נקייה או מברשת מאפה יבש כדי לאבק את העוגות מקורר, הסרת כל פירורים תועים.
מרכיבים שתצטרך
שקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרתשקיות מאפה או שקיות פלסטיק קטנות כבדות סגירה חוזרת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן בקערה ומערבבים עד ליצירת הדבק חלקה. שים קצת הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה קטן, רגיל. צינור דייר של הדובדבן סביב ההיקף של כל טארט, משאיר על שולי 1/4".דק את הדובדבן שנותר, כף מים בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות pourable.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
11
יוצקים כף של זיגוג על כל טארט ולהשתמש בקצה של מרית מתכת או כף כדי לעזור לו להגיע לכל הפינות. פופ-טארטס יש רק כתם דק של הדובדבן על גבי, אז הקפד לא להגזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
מעבירים את הטארטים לתבנית אפייה ומאחסנים אותם במקום קריר ויבש שבו הם יהיו ללא הפרעה (בתוך מיקרוגל ריק עובד בצורה מושלמת).
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2
תן לפופ-טארטס להתייבש, להיחשף, בן לילה. זה יהיה לשפר באופן משמעותי את המרקם שלהם.לאחסן במיכל אטום, כשבועיים בטמפרטורת החדר. הפופ-טארטס, למעשה, ישתפרו עם הגיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק