אבנים אכילות
אבנים אכילות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קאולין, לקטוז, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבנים אכילות, אבני בלארני, ו סלט אבנים ומקלות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן לתוך סיר קטן, עמוק ומניחים על הכיריים (תנור) למעלה או מעל חום נמוך מאוד ויציב, ולוודא שהוא לא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד.
חימום השמן יכול להיעשות גם מעבר לקצה העליון של התנור, כך שהוא נעשה בעדינות ככל האפשר. כאשר השמן חם, מניחים את שיני השום המופרדות, לא משולבות בשמן ולוקחים אותם בעדינות במשך כ 2 שעות. הם צריכים להיות מכרז, קל לקלף ספוג בשמן ביסודיות. כאשר מוכן, לנקז את השמן, לקלף את שיני השום, למחוץ אותם, ואז להעביר אותם דרך chinois ולהניח בצד.
מניחים את קאולין, לקטוז, צבע שחור ומלח בקערה ומערבבים יחד, מוסיפים בהדרגה את המים. התערובת אולי נראית יבשה מדי בהתחלה, אבל אם נשאר במשך שעה בערך יהיה נוזלי ולפתח מרקם כמו יוגורט מתאים ציפוי תפוחי אדמה מבושלים, עבה אבל לא נוזל.
בעדינות לנקות את תפוחי האדמה עם מברשת רכה. לא לקלף. מביאים את המים המלוחים לרתיחה בסיר גדול, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים במשך 15-20 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, מבלי לבשל אותם יתר על המידה.
מסננים אותם ומניחים על תבנית אפייה.
לנקב את הצד השטוח ביותר של כל תפוח אדמה עם קצה שיפוד.
הסר את השיפוד והכנס את הקצה הקהה שלו באותו החור עד שהוא מגיע בערך למרכז של תפוח האדמה. מערבבים את תערובת קאולין עד בשילוב יסודי של עקביות נכונה. טובלים את תפוחי האדמה לתוך התערובת, מכסים אותם לחלוטין. הכנס את הקצוות של שיפודים לתוך החורים של גיליון אפייה מחורר, כך שהם מוחזקים במצב אנכי.
מניחים את הסדין בתנור או בתנור בטמפרטורה נמוכה-50°C (120°F) - במשך כ 30 דקות או עד הציפוי התייבש למרקם פריך. זה יהיה בניגוד עם החלקות של תפוחי אדמה בפנים, אשר יהיה רך וקרם הודות להגנה של זה "קליפה".
שים את קונפי השום בכוס גבוהה, מוסיפים את חלמון הביצה ומשלבים עם בלנדר ידני עד שהתערובת יוצרת תחליב. בינתיים, לאט לטפטף את השמן, להיות זהיר כי תחליב לא לאבד יציבות. לאחר מוכן, מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד בקערה מכוסה.
מחממים מספר אבני נהר מלוטשות את גודל תפוחי האדמה המצופים בחימר האפור בתנור ב-70 ° C (160°F) במשך 5-7 דקות. האבנים יוסיפו את המגע הסופי למצגת וישאירו את תפוחי האדמה חמים לזמן ארוך יותר.
מגישים את תפוחי האדמה בין האבנים.
מגישים חלק גדוש של alioli במנות קטנות, בודדות. תפוחי האדמה יש לאכול עם האצבעות ואת הנשיכה הראשונה יש לקחת ללא הרוטב. זה יהיה להדגיש את ההבדל במרקם בין הציפוי ואת התוכן שלה. לאחר מכן, תפוחי האדמה צריך להיות טבול לתוך alioli.
ממוגריץ: מדעי הטבע של הבישול מאת אנדוני לואיס אדוריז,© 2012 Phaidon Press Limited