קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תות-אוכמניות טפיוקה Parfaits

תות-אוכמניות טפיוקה Parfaits
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תות אוכמניות Tapioca Parfaits. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Parfaits טפיוקה תות, קוקוס טפיוקה עם מנגו-סלסה אוכמניות, ו אוכמניות Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 2 1/2 כוסות חלב שקדים ואת טפיוקה לתוך סיר כבד. מביאים לרתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להנמיך את החום לרתיחה. מערבבים היטב כל כמה דקות, גירוד התחתון הצדדים כדי למנוע דבק. מבשלים עד פניני טפיוקה הם שקופים בעיקר, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים 1 כף חלב שקדים שמורות עם עמילן תירס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3
מוסיפים את חלב השקדים שנותר למחבת יחד עם הסוכר ופול הוניל. להגדיל את החום ואת תערובת לחזור לרתיחה איטית. המשך בישול ערבוב במשך 5 דקות. מערבבים בתערובת קורנפלור ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מחום ושופכים פודינג לקערת מתכת עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את שעועית וניל, מגרד אותו עם כף כדי לצייר כמה זרעים שלה, ומניח את הקערה באמבט קרח מוכן. מערבבים אותו כל כמה דקות עד שהוא מתקרר, על 10 דקות. בעוד הפודינג מתקרר, לחתוך את התותים ברבעים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שים אותם במעבד מזון יחד עם צוף אגבה ודופק עד pureed גס. מחלקים את מחית בין 6 כוסות קטנות (8-עוז. כוסות מיץ או כוסות יין לעבוד הכי טוב). לאחר טפיוקה הוא מגניב, לחלק אותו באופן שווה בין 6 כוסות, כפית אותו בעדינות על גבי שכבת תות. מקררים לפחות 15 דקות, עד שמצוננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
טפיוקה.טפיוקה.
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים שכבה של אוכמניות לכל פרפה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)