תות וניל מתערבל פופס קפוא
פופס קפוא בטעם תות-וניל עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך גלידת vanillan פרימיום, תותים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: שוקולד + וניל מערבל פודינג פופס, פרוזן יוגורט בטעם וניל-כתום, ו עוגת גבינה בטעם וניל עם פודינג פופס.
הוראות
מחית תותים בקערה גדולה עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
העברה למחבת nonstick 12 אינץ ' יחד עם סוכר ומיץ לימון ומרתיחים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות.
להעביר לקערה, ואז להקפיא, חשוף, עד קר, על 10 דקות.
מעבירים גלידה לקערה בטוחה למיקרוגל ומיקרוגל בעוצמה של 30 אחוז במרווחים של 10 שניות, תוך ערבוב, עד שהתרכך, בערך 50 שניות בסך הכל.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה של 13 על 9 אינץ ' ומקפיאים בעוד תערובת תות צמרמורות.
כף בובה של תערובת תות על כל הגלידה, ואז לסובב אותו בעדינות דרך גלידה עם כפית. כף לתוך תבניות (או לתוך כוסות) ולהוסיף מקלות. להקפיא עד המשרד, על 1 1/4 שעות (ועד 4 ימים, מכוסה).
אם אתה לא רוצה לעשות פופס, להקפיא גלידה בטעם תות עד הפירמה, ואז לגרוף לתוך קערות.