קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

תות שדה-ריבס גאלט

תות שדה-ריבס גאלט
גאלט תות-ריבס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קליפה עמוקה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו גאלט ריבס תות שדה, גאלט ריבס תות שדה, ו תות שדה-ריבס גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר קליפת עוגה מן המקפיא ולאפשר להפשיר בטמפרטורת החדר במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
הסר קליפת עוגה מצלחת רדיד ומניח על גיליון גדול של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מרדדים פגז עוגה בערך 10-10-1 / 2 אינץ '(25-26 ס " מ) בקוטר. קצה יכול להיות לא אחיד. שקופית עוגת פגז ונייר על גבי תבנית אפייה שטוחה גדולה; מאפה עשוי לתלות על קצה הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
כתמים תות ו ריבס פרוסות היטב עם מגבת נייר כדי להסיר כל עודף לחות לפני שילוב עם גרידה תערובת של קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
תערובת פירות כפית לתוך מרכז מאפה, משאיר קצה מאפה כי הוא 3 אינץ '(8 ס " מ) רחב. מקפלים מאפה קצה למעלה ועל תערובת פירות, חופפים קצוות כנדרש, משאיר את מרכז העוגה חשופה. לקצץ נייר קלף עודף סביב קצה העוגה כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מברשת מאפה עם ביצה מוכה ומפזרים מאפה ופירות מילוי עם סוכר גס, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים על המדף הנמוך ביותר של תנור שחומם מראש במשך 30 דקות ב 375 מעלות F (190 מעלות C) או עד פירות מבעבע ומאפה הוא חום זהוב. אפשר לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה. העוגה מוגשת הכי טוב חם ביום שהיא נעשית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק