קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

תות שדה-ריבס גאלט

תות שדה-ריבס גאלט
גאלט תות-ריבס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קליפה עמוקה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו גאלט ריבס תות שדה, גאלט ריבס תות שדה, ו תות שדה-ריבס גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר קליפת עוגה מן המקפיא ולאפשר להפשיר בטמפרטורת החדר במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
הסר קליפת עוגה מצלחת רדיד ומניח על גיליון גדול של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מרדדים פגז עוגה בערך 10-10-1 / 2 אינץ '(25-26 ס " מ) בקוטר. קצה יכול להיות לא אחיד. שקופית עוגת פגז ונייר על גבי תבנית אפייה שטוחה גדולה; מאפה עשוי לתלות על קצה הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
כתמים תות ו ריבס פרוסות היטב עם מגבת נייר כדי להסיר כל עודף לחות לפני שילוב עם גרידה תערובת של קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
תערובת פירות כפית לתוך מרכז מאפה, משאיר קצה מאפה כי הוא 3 אינץ '(8 ס " מ) רחב. מקפלים מאפה קצה למעלה ועל תערובת פירות, חופפים קצוות כנדרש, משאיר את מרכז העוגה חשופה. לקצץ נייר קלף עודף סביב קצה העוגה כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מברשת מאפה עם ביצה מוכה ומפזרים מאפה ופירות מילוי עם סוכר גס, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים על המדף הנמוך ביותר של תנור שחומם מראש במשך 30 דקות ב 375 מעלות F (190 מעלות C) או עד פירות מבעבע ומאפה הוא חום זהוב. אפשר לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה. העוגה מוגשת הכי טוב חם ביום שהיא נעשית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה