קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

תות שדה-ריבס גאלט

תות שדה-ריבס גאלט
גאלט תות-ריבס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קליפה עמוקה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו גאלט ריבס תות שדה, גאלט ריבס תות שדה, ו תות שדה-ריבס גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר קליפת עוגה מן המקפיא ולאפשר להפשיר בטמפרטורת החדר במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
הסר קליפת עוגה מצלחת רדיד ומניח על גיליון גדול של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מרדדים פגז עוגה בערך 10-10-1 / 2 אינץ '(25-26 ס " מ) בקוטר. קצה יכול להיות לא אחיד. שקופית עוגת פגז ונייר על גבי תבנית אפייה שטוחה גדולה; מאפה עשוי לתלות על קצה הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
כתמים תות ו ריבס פרוסות היטב עם מגבת נייר כדי להסיר כל עודף לחות לפני שילוב עם גרידה תערובת של קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
תערובת פירות כפית לתוך מרכז מאפה, משאיר קצה מאפה כי הוא 3 אינץ '(8 ס " מ) רחב. מקפלים מאפה קצה למעלה ועל תערובת פירות, חופפים קצוות כנדרש, משאיר את מרכז העוגה חשופה. לקצץ נייר קלף עודף סביב קצה העוגה כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
מברשת מאפה עם ביצה מוכה ומפזרים מאפה ופירות מילוי עם סוכר גס, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
אופים על המדף הנמוך ביותר של תנור שחומם מראש במשך 30 דקות ב 375 מעלות F (190 מעלות C) או עד פירות מבעבע ומאפה הוא חום זהוב. אפשר לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה. העוגה מוגשת הכי טוב חם ביום שהיא נעשית.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן