תות שדה-ריבס גאלט
גאלט תות-ריבס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קליפה עמוקה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו גאלט ריבס תות שדה, גאלט ריבס תות שדה, ו תות שדה-ריבס גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר קליפת עוגה מן המקפיא ולאפשר להפשיר בטמפרטורת החדר במשך 10-15 דקות.
הסר קליפת עוגה מצלחת רדיד ומניח על גיליון גדול של נייר קלף.
מרדדים פגז עוגה בערך 10-10-1 / 2 אינץ '(25-26 ס " מ) בקוטר. קצה יכול להיות לא אחיד. שקופית עוגת פגז ונייר על גבי תבנית אפייה שטוחה גדולה; מאפה עשוי לתלות על קצה הסדין.
כתמים תות ו ריבס פרוסות היטב עם מגבת נייר כדי להסיר כל עודף לחות לפני שילוב עם גרידה תערובת של קמח, סוכר ומלח.
תערובת פירות כפית לתוך מרכז מאפה, משאיר קצה מאפה כי הוא 3 אינץ '(8 ס " מ) רחב. מקפלים מאפה קצה למעלה ועל תערובת פירות, חופפים קצוות כנדרש, משאיר את מרכז העוגה חשופה. לקצץ נייר קלף עודף סביב קצה העוגה כדי למנוע שריפה.
מברשת מאפה עם ביצה מוכה ומפזרים מאפה ופירות מילוי עם סוכר גס, אם שימוש.
אופים על המדף הנמוך ביותר של תנור שחומם מראש במשך 30 דקות ב 375 מעלות F (190 מעלות C) או עד פירות מבעבע ומאפה הוא חום זהוב. אפשר לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה. העוגה מוגשת הכי טוב חם ביום שהיא נעשית.